Mihai Bârsan

Specialist Marketing Strategic și Antreprenor în serie

Inginer de formatie, Mihai și-a descoperit pasiunea pentru marketing strategic în 1999, cu P&G. Dupa o experienta de suces in regiunea Balcanilor, a schimbat detergentii pe bere. Ca Vicepreședinte Marketing & Strategie la Ursus Breweries, Mihai a contribuit decisiv la evoluția companiei din challeger în lider incontestabil al pieței berii din Romania cu o cifră de afaceri de peste 400 mil. EUR și cel mai valoros portofoliu de mărci locale conform Brand Finance. În acest timp, s-a implicat în IAA (International Advertising Association), asociația reprezentativă pentru marcom unde a avut rolul de Președinte al IAA Romania, Vicepreședinte al IAA Global și Președinte al Effie Romania 2020.

După 20 de ani de management corporatist, Mihai a îmbrățișat libertatea antreprenorială încă de la începutul lui 2019. În prezent, timpul său se împarte între roluri de consultanță, antreprenor în serie și voluntariat.

Ca fondator al Raportului Pareto, și-a asumat misiunea de a democratiza accesul la una din uneltele esențiale in strategia de business: înțelegerea segmentului cu cel mai mare impact atât în business cât și în schimbarea mentalităților.