Cele mai frumoase sunt începuturile. Cu ele dăm tonul pașilor ulteriori. De aceea, alegem proiecte care ne bucură, dar ne și responsabilizează. Susținem proiectele tinerilor ambițioși, promovăm românii de succes, aducem în prima linie știrile bune și poveștile românilor demni.

Câteva dintre începuturile pe care le-am ales să ne reprezinte în demersul nostru național sunt:

Avanpost susține filmul românesc prin finanțare și parteneriate, oferind un spațiu fertil creatorilor, pentru abexplora idei care aspiră la îmbunătățirea viitorului nostrubși care provoacă noi moduri de a gândi. Suntem mândri că am participat la crearea unora dintre cele mai prestigioase proiecte cinematografice contemporane, recunoscute internațional prin numeroase premii și selecții la festivalurile de film.

De peste 11 ani Asociatia BookLand contribuie la sublinierea importantei educației & dezvoltării personale prin Conferințele BookLand Evolution care transmit tinerilor mesajele inspiraționale ale mentorilor cu valori demne de urmat, prin Taberele Coolturale BookLand care oferă tinerilor un mix echilibrat de activitați educaționale & distracție în mijlocul naturii, dar mai ales prin Renovarea & Dotarea școlilor, inițiativa care acordă copiilor defavorizați din mediul rural o șansă reală la o educație de calitate! Adio igrasie si mucegai, bancuțe rupte, uși/geamuri/pardoseli deteriorate, acoperișuri și tavane prin care plouă, curți pline de noroi, sobe în sălile de clasă și WC în spatele școlii!

Cu ajutorul companiilor care s-au mobilizat contribuind cu bani, produse sau servicii, BookLand va reuși în 2022 să aducă schimbarea în încă 29 școli (anul trecut am renovat 23, iar în 2020 14 școli). Urmariți Videoclipurile post-renovare.

Colegi de bancă susține copiii din mediul rural să rămână la școală, punându-i față în față cu studenți de vârf, în cadrul unor ateliere urmate de un program de mentoratProiectul își propune să motiveze și încurajeze elevii să își definească un posibil plan de carieră, iar în același timp să le dezvolte abilitățile de comunicare, argumentare și gândire analitică.

Cum Laude  își propune să crească România prin excelență, prin crearea unui sistem de matchmaking între tinerii cu rezultate academice și non-academice deosebite și oameni din zona de business, academică și administrativă. Primul produs al Cum Laude este imaginat a fi Catalogul olimpicilor – un veritabil Patreon al olimpicilor din România, platformă online prin care ei își vor putea ,,vinde” ideile de proiecte, business, cercetare, start-up-uri. Acest produs răspunde la o nevoie stringentă a sistemului educațional românesc: aceea de a-și mapa olimpicii săi, înainte ca ei să plece din România.

Destinația anului este cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României. Misiunea noastra este de a fi o platforma de afirmare a unor branduri turistice puternice in spatiul romanesc. Realizăm asta prin oferirea unui flux constant de inspiratie în mediul online, în emisiuni PrimaTV, prin implicarea directă a românilor pe destinațiaanului.ro, prin colaborarea cu vedete, leaderi de opinie, bloggeri și influenceri de turism. Organizată în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, Destinația Anului promovează România frumoasă atât pe plan intern cât și internațional. 

Inventikus este un cluster format de entuziaști ai cercetării și inventicii, profesori, doctori, ingineri și oameni de afaceri, preocupați de viitorul României sub acest aspect. Principala sa misiune o reprezintă susținerea și promovarea invențiilor și inventatorilor naționali, în vederea dezvoltării antreprenoriatului tehnologic românesc și utilizării intensive a resurselor creative pentru accelerarea progresului societății și impulsionarea economiei.

Ziua generaţiei Z reprezintă o academie digitală succedată de un laborator de idei şi inițiative, prin care tinerii români din țară şi din diaspora să primească sprijin pentru a-și contura și materializa visul pentru viitorul lor și pentru viitorul României în cinci domenii importante pentru societatea românească: educaţie, sănătate, cultură, energie şi mediu, smart cities.