Justin Anghel este avocat, doctorand în drept procesual civil la Facultatea de Drept, Universitatea din București și cadru didactic asociat, titular de seminare de drept privat la Colegiul Juridic franco-roman de studii europene, Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne. Este membru în Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă, precum și în Future Energy Leaders Romania, parte din World Energy Council.

Avocat la Popovici Nițu Stoica & Asociații

Justin Anghel

Sabina este absolventă a Facultății de Drept a Universității din București și a Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene din cadrul aceleiași structuri de învățământ.

În prezent, lucrează ca jurist într-o companie românească și colaborează cu Colegiul Juridic, având o legătură specială cu comunitatea de acolo.

Sabina adoră să facă voluntariat, fiind implicată și în activitățile asociației Casa Bună, unde lucrează cu copii din medii defavorizate. Fire dinamică, își împarte timpul între dansuri, sport, cursuri, citit și călătorii.

Jurist la PabGroup și Colaborator al Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene

Sabina Mihaela Badea

Marcel Bălțescu este avocat și își propune să contribuie, din această poziție, la îmbunătățirea actului de justiție și la asigurarea respectării cât mai depline a drepturilor persoanelor în România. Marcel a absolvit cursurile Facultății de Drept a Universității din București și ale Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene. Totodată, în urma obținerii unei burse de excelențădin partea Guvernului Francez, și-a continuat studiile cu un Master în Drept privat general la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne din Paris.

Avocat la Zorin Vasile Dăscălescu & Asociații

Marcel Bălțescu

Adrian Băzăvan este un tânăr diplomat în serviciul Uniunii Europene și doctorând în economie al ASE București. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice a SNSPA ca șef de promoție, a pornit în explorarea Asiei, învățând limba chineză și lucrând pentru Comisia Europeană în domeniul politicii comerciale. Este mândru să fie european și mândru să fie român.

Atașat, Diplomat Junior la Delegația Uniunii Europene în China

Adrian Băzăvan

Inginer de formatie, Mihai și-a descoperit pasiunea pentru marketing strategic în 1999, cu P&G. Dupa o experienta de suces in regiunea Balcanilor, a schimbat detergentii pe bere. Ca Vicepreședinte Marketing & Strategie la Ursus Breweries, Mihai a contribuit decisiv la evoluția companiei din challeger în lider incontestabil al pieței berii din Romania cu o cifră de afaceri de peste 400 mil. EUR și cel mai valoros portofoliu de mărci locale conform Brand Finance.

Specialist Marketing Strategic și Antreprenor în serie

Mihai Bârsan

Elie Brandmeyer este secretar general adjunct și cadru didactic asociat la Colegiul juridic franco-român de studii europene, Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne, conducând seminare de drept privat. În același timp, Elie este doctorand în drept civil la Facultatea de Drept a Universității din București și la Universitatea din Lorraine din Nancy, Franța. După ce a locuit în mai multe țări, Elie a ajuns în România în 2016 și s-a îndrăgostit de țara noastră. De atunci, a învățat limba română, dar a organizat și întâlniri în limba franceză pentru românii care învață franceza.

Secretar general adjunct la Colegiul juridic franco-român de studii europene

Elie Brandmeyer

Alexandru Cosmin Buteică are peste 10 ani de experiență în dezvoltare internațională. Din 2013 lucrează în cadrul unei instituții financiare internaționale, în prezent având rolul de Environmental Specialist în cadrul unității globale de mediu, resurse naturale și economie albastră. Este implicat în proiecte de asistență tehnică și investiții ce vizează dezvoltarea capacității administrative, creșterea economică sustenabilă, dezvoltarea durabilă și schimbările climatice, proiecte ce se axează pe regiunile Europa și Asia Centrală. Anterior a lucrat în industria bancară în Olanda și în România.

Specialist de mediu la Organizație Financiară Internațională

Alexandru Cosmin Buteică

Ionuț Coleașă a absolvit Facultatea de Administrație Publică a SNPA și facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București. Are o experiență de 3 ani de zile în managementul creditelor neperformante, iar din anul 2020 face parte din CITR, unde în prezent este manager partener.Ionuț își dorește ca prin experiența acumulată în decursul acestor ani, și prin ceea ce face de zi cu zi, să contribuie la creșterea gradului de încredere în antreprenoriatul românesc.

Partener în CITR – parte din IMPETUM GROUP

Ionuț Daniel Coleașă

Alexandru Domșa este avocat de profesie, doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, specializat în Drept constituțional. După o experiență de 6 ani ca avocat de business în cadrul uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România, Alexandru a decis să își suspende activitatea în domeniul avocaturii pentru a încerca să contribuie direct la dezvoltarea României, în calitate de membru al echipei guvernamentale.

Avocat și consilier al Șefului Corpului de control al prim-ministrului

Alexandru domșa

Flavius Drăghici a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Ecomomice din București. Are o experiență de peste 10 ani în vânzări, iar din anul 2018 face parte din CITR, unde în prezent are rolul de director national de vânzări. CITR este liderul pieței de insolvență și restructurare din România încă din 2008, iar misiunea sa este să descopere valoarea din companiile aflate în dificultate, fie că vorbim de afacere, produs, marcă, clienți, echipă, active sau cotă de piață.

Director național de vânzări la CITR

Flavius Drăghici

Dacă adăugăm și exporturile de servicii, care au atins 38,82 mld. USD în 2022, atunci exporturile României totale ale României au ajuns anul trecut la 128,15 mld. USD.

Irina Grosu a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București, precum și ale Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene (Paris I Panthéon Sorbonne). In plus, a absolvit studii post-universitare de științe politice la Bruxelles, Belgia și deține un master în Drept Internațional și European al Afacerilor, în prezent urmând un program de doctorat (cu bursă) în domeniul drepturilor omului. Cea mai mare parte a carierei Irinei Grosu a fost în administrația publică, dar a lucrat și în calitate de consilier juridic la Accenture, în domeniul imigrărilor.

Expert în afaceri europene la Institutul European din România

Irina Grosu

Ioana Petrea este absolventă a Universității de Psihologie și Științele Educației București, și a Formării de Terapii Cognitiv-Comportamentale. De peste 13 ani lucrează în Resurse Umane și își propune ca și aici, pentru România, să “recruteze” cât mai mulți oameni care să realizeze ce țară frumoasă avem. La interior, nu doar la exterior.

Partener în cadrul RightFIT

Ioana Petrea

Mihaela este social media freelancer si locuieste in Marea Britanie de 12 ani.

A fondat positivenewsromania.com ca raspuns la stirile constant negative din Marea Britanie despre Romania si romani. Acum cativa ani nu existau platforme care sa ofere stiri pozitive sau cel putin obiective cu referinta la romani. Multe din titlurile din presa britanica cu referinta la romani erau inflamatoare si rasiste, iar exemplele sau stirile pozitive nu erau promovate sau facute cunoscute publicului larg.

Social Media Manager și fondator Positive News Romania

Mihaela Pocșa

Carmina este specialistă în marketing digital, fiind licențiată în
publicitate și având un master în marketing strategic. Aceasta a avut
posibilitatea de a crește (într-)un start-up de succes românesc,
amplificându-și ulterior abilitățile în cea mai mare agenție de
publicitate din România. Pasionată de tehnologie și roboți, acum
lucrează în agricultură de precizie. Când nu testează ce a mai apărut
nou în online, poate fi găsită în galerii și muzee, făcând teatru,
călătorind sau plimbându-se prin natură cu o carte și cafea bună
alături.

Specialistă în marketing digital

Carmina Pohonțu

Răzvan este arhitect și urbanist cu peste 25 de ani de experiență vastă in toate procesele unui proiect de real-estate, membru fondator CUMULUS si partener responsabil de dezvoltarea proceselor de marketing si vanzari, inițiatorul unei afaceri de Facility and Property Management (prin QP Management). Având o experiență in tot procesul de dezvoltare al unui business, Răzvan deruleaza de asemenea investitii in proiecte mici si medii de real-estate.

Partener la Biroul de arhitectură Cumulus

Paul Răzvan Puchici

Roxana Purcaru a studiat Drept și Management și la 23 de ani a decis să urmeze calea antreprenoriatului.

A fondat Maigre, un brand sustenabil de modă căruia în 2020 i s-a alăturat Mitzoko, un brand de jucării textile, certificate pentru copiii.

Antreprenor și Designer la Maigre și Mitzoko

ROXANA PURCARU

Andreea este licențiată în economie și are un master în managementul riscului financiar internațional, ambele obținute de la Universitatea ASE București. De-a lungul carierei sale, Andreea a lucrat în domeniul TI în câteva corporații mari trecând prin toate etapele unei cariere de la specialist la manager. Partea de management este cea cu care a rezonat cel mai mult întrucât crede foarte tare în puterea oamenilor și își dorește să-i inspire și să-i ajute să fie cea mai bună versiune a lor în fiecare zi.

Senior Information Security Analyst la Kinaxis

Andreea Sârbu

Adrian are o experiență de peste 25 de ani în marketing și comunicare și a contribuit la lansarea și consolidarea multor branduri locale, de la branding până la campanii integrate de lansare sau relansare. Este unul dintre fondatorii Grupului de comunicare Propaganda, grup care contribuie decisiv la dezvoltarea și lansarea unor branduri românești de succes, fiind agenția cu cel mai valoros și extins portofoliu de branduri locale în administrare.

Partener la Propaganda

Adrian Țuluca

Ana Vicoveanu a absolvit Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiința Materialelor, din cadrul Universității Politehnica din București.

În prezent, lucrează în cadrul companiei de consultanță imobiliară, CBRE, unde ajută companiile de orice dimensiune, de la start-up-uri la corporații multinaționale, să ia decizii educate privind procesul de real estate (închiriere, renegociere, analize stay versus go) pentru spațiile de birouri.Voluntariatul este una din pasiunile Anei, fiind implicată și în asociații precum The Social Incubator și programul Our Big Day Out dezvoltat de Asociația Sister, unde lucrează cu tineri care provin din medii defavorizate. Ana crede că voluntariatul se potrivește oricui îşi doreşte şi înțelege responsabilitatea civică, pe care o are față de societatea civilă în care trăiește.

Consultant imobiliar la CBRE Romania

Ana Vicoveanu