Străin în România – Elie Brandmeyer

Este absolut delicios să îl asculți pe Elie Brandmeyer (Elie Yannis B) în seria de interviuri „Străin în România, despre cum vorbește despre țara noastră. Deși s-a născut în Franța, Elie pare să aibă o legătură profundă cu România, iar asta se reflectă în fiecare cuvânt și gest al său.
 
În acest interviu captivant, Elie dezvăluie cum a ajuns să se simtă ca acasă în România. Cu o pasiune palpabilă în glas, împărtășește povestea sa de dragoste pentru țara noastră și pentru oamenii săi.
 
Un aspect notabil al interviului este modul în care Elie și-a dezvoltat identitatea românească. Deși a venit inițial în România din motive profesionale în 2016, a devenit rapid parte din țară, învățând limba și cultura și conectându-se la oameni într-un mod profund.
 
Te invităm să vezi interviul „Străin în România – Elie Brandmeyer” pentru a afla de ce acesta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Străin în România” cu Bruno Demaille.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.