„Un român crescut în Franța și un francez mutat în România” – Ralph Parisot

Un român crescut în Franța și un francez mutat în România

Continuăm astăzi seria noastră de interviuri cu, pentru prima dată, un copil al diasporei românești, sau cum spune el „un român crescut în Franța și un francez mutat în România”, Ralph Parisot.

Deși s-a născut și a crescut în Franța, Ralph a păstrat întotdeauna un loc special în inima sa pentru România, unde se întorcea în fiecare an. De îndată ce și-a terminat studiile, Ralph a ales să se întoarcă în țara sa (cvasi-)natală.

Prietenul nostru este foarte optimist în ceea ce privește viitorul țării noastre, având în vedere creșterea economică actuală și poziția sa în domeniul noilor tehnologii. De asemenea, el este fascinat de frumusețea naturii românești și de generozitatea și ospitalitatea poporului român.

În prezent, lucrează pentru French Tech Bucharest, o rețea de sprijin pentru start-up-urile tehnologice franceze stabilite în țara noastră. Puteți afla mai multe despre acest proiect aici sau aici

Și voi, cum ați descrie România?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.