Străin în România – Bruno Demaille

„Ce ar ajuta foarte mult România, ar fi ca oamenii să aibă încredere în ei”, Bruno Demaille, străin în România. Bruno este francez și locuiește aici de peste 15 ani. Acesta este „mediator şi negociator internaţional, cu mai mult de trei decenii de experienţă profesională în toate domeniile în care comunicarea slabă poate duce la neînţelegeri sau conflicte”.

Trăind și cunoscând atât de bine România, Bruno crede că această țară are un potențial extraordinar, dar că acesta trebuie încă exploatat.

Te invităm să vezi interviul „Străin în România cu Bruno Demaille” pentru a afla de ce acesta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Străin în România” cu Stéphane Meuret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.