Străin în România – Jérémy de France

Străin în România, Jérémy de France este un antreprenor și investitor francez în domeniul 💻 IT care locuiește în România de aproape 10 ani.
 
După ce a fondat prima sa companie în Sillicon Valley și a rămas în Statele Uniteal Americii timp de mai mulți ani, el a oscilat între a se muta în Columbia și România. În cele din urmă a optat pentru România și este mai mult decât încântat, neregretând absolut deloc alegerea făcută. Plin de energie și atent la comunitatea din jurul lui, acesta a fost chiar președintele blocului în București.
 
Te invităm să vezi interviul „Străin în România cu Jérémy de France” pentru a afla de ce acesta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Străin în România” cu Stéphane Meuret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.