Străin în România – Stéphane Meuret

Francez, antreprenor și poet, Stéphane ne-a împărtășit viziunea sa romantică despre România, unde a ajuns în urmă cu aproape 15 ani. Deși își scrie poeziile în limba franceză, Stéphane Meuret, străin în România, alege cuvintele potrivite pentru a-și descrie sentimentele, iar acest lucru se vede și atunci când se exprimă în limba română. Ascultați cât de frumos sună când vorbește despre România, unde locuiește de aproape 15 ani.

„Salvarea se găsește în interior”… Ce părere aveți? Pentru cei dintre voi care sunt vorbitori de limbă franceză, puteți vizita pagina lui de facebook cu poezii aici.

Te invităm să vezi interviul „Străin în România cu Stéphane Meuret” pentru a afla de ce acesta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Străin în România” cu Elie Brandmeyer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.