Victor Rebengiuc în ,,Tatăl”

Victor Rebengiuc în Tatăl

A zis cineva teatru?

În cazul în care întrebi pe cineva de „Tatăl”, s-ar putea să-ți răspundă “Este ultimul spectacol al lui Victor Rebengiuc și prinzi greu bilete”. De luni de zile de când a fost lansat, biletele se vând ca pâinea caldă, semn că românii sunt amatori de teatru și că se face marketing bun în România pe partea artistică.

Adaptat după piesa scrisă de dramaturgul francez Florian Zeller, cu o distribuție stelară și o punere în scenă plină de sensibilitate, „Tatăl” stârnește o gamă variată de reacții în rândul spectatorilor, de la râsete cu poftă până la lacrimi. Sala este plină la orice spectacol și se simte entuziasmul oamenilor, emoția de la începutul și sfârșitul acestuia fiind specială. 

Voi ați văzut spectacolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.