Silvia Duță: „Toți avem acest simț al apartenenței, al trăirii românești pure”

Silvia Duță
Silvia Duță, antreprenor și CEO la Curiera, are credința că toți avem simțul apartenenței românești. Iubește România chiar dacă poate uneori i se pare mai dificilă. De asemenea, aceasta se bucură foarte tare când vede producătorii români și le oferă și facilitatăți acestora.
 
Crede în implicare și contribuție, drept dovadă Silvia se ocupă de o asociație cu 500 de copii, prin care contribuie la baza lor fundamentală în educație prin ateliere, cursuri și timp de calitate petrecut împreună.
 
Silvia Duță crede în România pentru că vede zilnic oameni cu adevărat buni, cu simț al apartenenței românești.
 
Curiera este prima firmă de curierat 100% electrică din București și Ilfov. 
 
Dacă ți-a plăcut acest interviu, te invităm să descoperi și povestea lui Paul-Dieter Cîrlănaru, CEO al CITR.
 

Dacă Dumnezeu voia să fiu de altă naționalitate și de altă religie, m-aș fi născut acolo. Toți avem acest simț al apartenenței, al trăirii românești pure„, ne mărturisește Silvia. O țară este alcătuită din oameni, iar oamenii care cred în ea, o susțin. O țară este, poate, cea mai mare provocare de antreprenoriat atât pentru lideri, cât și pentru locuitorii ei.

Dacă ți-a plăcut acest articol, poți afla și care este credința lui Andrei Cionca în România. Andrei este fondatorul Impetum Group, un lider român cu o experiență vastă în restructurarea companiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.