Străină în România – Antonella Longo Rossi

Străină în România - Antonella Longo

Străină în România, Antonella Longo vine din Uruguay și locuiește în țara noastră din anul 2014. Astăzi, nu își poate imagina să trăiască în altă țară și crede cu tărie în tineretul românesc și în valorile poporului român. Aflați cum a ajuns aici, dar și de ce alege să rămână în continuare în România.

„România se îndreaptă înspre țările europene, dar schimbarea vine din sine. Tu trebuie să te schimbi înainte ca să se întâmple această schimbare. Da, nu pot să mă gândesc să stau în altă țară.”

Te invităm să vezi interviul „Străin în România cu Antonella Longo” pentru a afla de ce aceasta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Străin în România” cu Stéphane Meuret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.