Româncă repatriată – Maria Golesteanu

Româncă Repatriată Maria Golesteanu

Româncă repatriată, Maria Golesteanu, a locuit în Marea Britanie timp de mai mulți ani, înainte de a decide să se întoarcă în România. Foarte spirituală, ea vede potențialul de dezvoltare pe care România îl oferă pentru fiecare ca individ, dar și pentru toți, ca societate. Pentru ea, poporul român are multe calități și are foarte mare încredere în acesta.

„Sunt aici pentru că voi faceți un lucru minunat și îmi place ceea ce faceți și, de asemenea, am cunoscut oameni care chiar vor să aducă o schimbare, sunt determinați, sunt hotărâți, vor să arate că se poate și aici și chiar dacă vrei și ești determinat poți să reușești în orice țară.”

Te invităm să vezi interviul „Româncă Repatriată cu Maria Golesteanu” pentru a afla de ce aceasta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Român Repatriat cu Silviu Andrei” pentru a vedea și perspectiva acestuia asupra României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.