„Suntem foarte calzi și avem capacitatea de a ne adapta” – Alin Gheorghe

Alin a plecat din România în urmă cu aproape 10 ani și, cu toate acestea, plănuiește să se întoarcă să se stabilească în țara noastră în viitorul apropiat, deoarece crede nu numai că „suntem foarte calzi și avem capacitatea de a ne adapta”, dar și că țara noastră a trecut prin multe schimbări pozitive de când a început să călătorească în interes de serviciu (în special datorită noii generații).

Alin ne împărtășește opiniile sale despre modul în care sunt percepuți românii în Europa de Vest și despre trăsăturile de caracter care ne permit să ne integrăm în orice țară și în orice mediu, chiar dacă uneori avem impresia că nu este așa.
Alin însuși constată că tot mai mulți expatriați vin în România datorită situației excepționale pozitive a țării (din punct de vedere economic și cultural).
Întrebarea este: crezi că suntem foarte calzi și avem capacitatea de a ne adapta? Crezi că micile noastre imperfecțiuni ne fac mai umani și mai simpatici, așa cum spune Alin? Dă-ne părerea ta în comentarii dacă vrei sau dacă ai trecut printr-o situație similară 🙂

1 thoughts on “„Suntem foarte calzi și avem capacitatea de a ne adapta” – Alin Gheorghe

  1. Ion Andreoiu says:

    Ca unul dintre cei care toată viata a investit în educația copiilor și nepoților, îți mărturisesc sincer ca interviul tău m-a „mișcat” profund și mi-a readus încredere si speranță, pentru viitorul geraratiilor tinere.
    Dumnezeu să-ți călăuzească pașii, spre cele mai înalte culmi profesionale și familiale.
    Sărbători fericite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.