„România se dezvoltă de la an la an ” – Ana-Maria Drăgănuță Briard

„România se dezvoltă de la an la an”. Asta spune Ana, avocat în București, care a petrecut un an în Elveția și doi ani în Portugalia înainte de a decide să se întoarcă în România. Alegerea ei a fost ghidată de soțul ei, cetățean francez, care a preferat să se stabilească în România decât să se întoarcă în Franța. În acest interviu, ea ne oferă opiniile sale despre evoluțiile majore din România din ultimii ani, precum și despre tradițiile și cultura țării.

Ați discutat vreodată despre tradițiile românești cu prietenii sau familia din străinătate? Ce tradiții i-au surprins cel mai mult? Sunteți de acord că românii sunt calzi, primitori și optimiști? 

Sunteți de acord că România se dezvoltă de la an la an? Care sunt cele mai mari schimbări pe care le-ați văzut în ultimii ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.