Lumini și umbre în opera lui Theodor Romilă

Lumini și umbre în opera lui Theodor Romilă

Lumini și umbre în opera lui Theodor Romilă: pentru cei mai multi dintre noi, gri-ul nu are tocmai semnificaţii optimiste. Totuşi, artistul tânăr Romilă Theodor îi conferă conotaţii încurajatoare prin lucrările sale de grafică.

El împleteşte lumina şi umbra pentru a crea nuanţa de gri, izvorâtă din stările antagonice ale omului contemporan şi numai.

Binele şi răul din noi se contopesc, oferind un blend neutru, echilibrul spre care tindem cu toţi mai devreme sau mai târziu.

Pasiunea pentru lumini și umbre în opera lui Theodor Romilă o poți aprofunda și în acest articol despre o altă lucrare a sa.

Sursă imagine: https://www.modernism.ro/2022/05/04/expo-maraton-2022-theodor-romila-oana-cervinschi/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.