Theodor Romilă își onorează înaintașii prin operele sale

Theodor Romilă

Lucrurile bune din România nu sunt întotdeauna prezentate publicului, mai ales în domeniul artei. Din acest motiv credem că este important să ne oprim din când în când să vorbim despre realizările tinerilor artiști români, care ne fac mândri de țara noastră.Iar astăzi vom vorbi despre Theodor Romilă care își onorează înaintașii prin operele sale.

Theodor Romilă este un tânăr artist talentat, cu o pasiune pentru arta grafică. Lucrarea sa, Jock, este un portret realist și impresionant al bunicului său. Desenul este realizat cu o tehnică impecabilă și o atenție la detalii care este remarcabilă.

De altfel, Theodor Romilă a fost recunoscut la nivel internațional pentru talentul său. Semifinala concursului ARC Salon este o realizare importantă pentru orice artist, iar prezența sa în finala competiției ModPortrait este o dovadă a potențialului său artistic.

Tânărul şi-a desenat bunicul în cărbune şi grafit, numindu-şi lucrarea Jock. Astfel. Theodor Romilă își onorează înaintașii prin operele sale.

Ce poate fi mai frumos decât să-i onorezi în această manieră?

Pentru interesul acordat artiștilor români în plină ascensiune, poți citi mai multe și despre Andrei Nițu, un pictor român cu expunere internațională.

 

Sursă imagine: https://www.behance.net/romytheododd5b

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.