Român repatriat – Silviu Andrei

Identitatea de român este bine înrădăcinată in personalitatea, aspirațiile și principiile lui Silviu Andrei, român repatriat. Înainte de investitor sau antreprenor, Silviu se recomandă ca român. Iar, în timp ce alții își doresc o Românie ca afară, acesta își dorește o Românie care funcționează la potențialul său maxim pentru că, așa cum afirmă el, „gândirea pozitivă este unul dintre lucrurile care ne lipsește”.

Pe de altă parte, dacă și-ar dori să schimbe ceva, educația ar fi locul cert în care acesta ar aduce îmbunătățiri.

Te invităm să vezi interviul „Român Repatriat cu Silviu Andrei” pentru a afla de ce acesta Crede în România, mai jos. Iar dacă ți-a plăcut, poți urmări și interviul „Străin în România” cu Elie Brandmeyer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.