„Se poate în România” – Diana Murguleț fondatoare „DooBeeGood”

Diana spune se poate in Romania

Când Diana spune se poate în România”, chiar știe despre ce vorbește. Ea este una dintre cele două fondatoare ale asociației DooBeeGood, care organizează tabere de vacanță pentru copiii ucraineni nevoiți să se refugieze în România după izbucnirea războiului din țara lor.

Proiectul este în asentiment cu solidaritatea incredibilă manifestată de poporul român față de poporul ucrainean la începutul conflictului. 

Istoria proiectului este oarecum surprinzătoare, deoarece cele două fondatoare s-au întâlnit la Londra și nu știau de la început dacă vor să înceapă proiectul în România sau în Ucraina. Soarta a decis pentru ele. Dar această povestire inspirată arată cum ideea unui proiect poate apărea în momente de stagnare și poate prinde viață cu puțin curaj și multă determinare.

Îți mulțumim, Diana, pentru povestea ta, pentru că îi ajuți pe acești copii și pentru că ne-ai convins că se poate în România”!

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, vă rugăm să vizitați site-ul al asociației, disponibil aici.

Pentru mai multe interviuri cu persoane implicate în proiecte de ajutorare/dezvoltare a copiilor și tineriilor, aruncați o privire la interviurile cu DaddyCool sau Alina Bulumac (The Social Incubator).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.