„Sunt mândră de spiritul acesta civic al românilor” – Alina Bulumac „The Social Incubator”

Alina Bulumac

Alina Bulumac este ONGist de 16 ani și acum este Director de programe și advocacy în cadrul asociației The Social Incubator. Alina este convinsă că România poate străluci în mai multe domenii și ne împărtășește opiniile sale despre educație, spiritul civic și solidaritatea poporului român în interviul de mai jos.

 

Alina Bulumac ne povestește pe larg cum ar investi în educație dacă ar avea o baghetă magică, deoarece „un lucru foarte important peste societatea noastră este învățarea continuă”. Este important să avem o bază fundamentală solidă de la care să plecăm.

Din 2014, The Social Incubator își propune să îmbunătățească integrarea socială și profesională a tinerilor proveniți din medii defavorizate prin mai multe proiecte. Cei patru piloni ai programelor asociației sunt: dezvoltarea personală, educația, dezvoltarea profesională și antreprenorială, și asistența medicală și în ceea ce priveșite locuirea. Principalul lor proiect se denumește „Un Viitor Normal pentru Tinerii Instituționalizați”, dar ei dezvoltă și multe altele sustinuti de parteneri importanți, cum ar fi Coca Cola HBC România, AFI EUROPE, KRUK ROMÂNIA, etc. Pentru a afla mai multe despre asociație, vizitați site-ul acesteia aici

De asemenea, puteți vedea mai jos câteva imagini ale proiectelor The Social Incubator. Iar dacă ți-a plăcut acest interviu, te invităm să descoperi și povestea Dianei Murguleț, fondatoare „DooBeeGood” aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.