Avanpremiera evenimentului GAZDA și un an promițător la Teatrelli

O cameră mică, plină de oameni, într-un cadru intim, cu muzicieni care cântă și lumină albăstruie.

Pe 30 ianuarie am avut norocul de a asista la avanpremiera evenimentului GAZDA la Teatrelli. Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă intimă, ca într-o sufragerie, iar acesta a fost scopul trupei conduse de Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan. Împreună cu alți zece muzicieni talentați, au interpretat melodii cu accente balcanice (așa cum ne plac nouă), intercalate cu scurte povestiri pe teme antrenante, cum ar fi copilăria, viața la țară, obiceiurile lor creative, etc.

Spectacolul a fost emoționant, iar jocul de lumini și umbre nu a făcut decât să sporească magia momentului. Contactul cu publicul a fost apropiat și cald, iar s-a dansat în picioarele goale.

La finalul serii, Liviu Romanescu, directorul Teatrelli, a anunțat planurile teatrului pentru 2024, și programul se anunță a fi unul fascinant, direcția artistică de anul acesta sondând tema identității.

De exemplu, pe 22 februarie va avea premieră cu noul spectacol regizorului Eugen Jebeleanu, care montează un text ce pornește de la la romanul Luptele și metamorfozele unei femei și fragmente din Cine l-a ucis pe tata?, semnate de Édouard Louis, care și-a confirmat deja vizita la București cu ocazia premierei.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre evenimentele viitoare, puteți vizita site-ul Teatrelli sau pagina lor pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.