Știai că poți redirecționa o parte din impozitul tău pe venit către Cred în România?

Știai că poți redirecționa o parte din impozitul tău pe venit către Cred în România în mai puțin de 2 minute, complet online?

Susține Cred în România și redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit făcând clic aici!

Fiecare persoană fizică sau juridică plătește impozite la stat. Declarația sau formularul 230 este un formular fiscal prin care poți, ca persoana fizică, redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venitul obținut către o organizație non-guvernamentală pe care îți dorești să o susții, pe o perioadă de un an sau doi.

Anul acesta, noi ne-am propus să organizăm o expoziție de artă prin care ne dorim să susținem tinerii artiști, promovându-le și expunându-le lucrările, pentru a le oferi astfel șansa de a se face remarcați.

Alege să susții misiunea și organizația noastră, completând formularul 230 acum. 

Dacă ai o firmă, poți, de asemenea, să redirecționezi 20% din impozitul pe profit făcând clic aici.

Îți mulțumim pentru sprijinul tău și abia așteptăm să-ți arătăm ce putem face cu ajutorul tău!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.