„Avem un potențial uriaș ca țară” – Teodora Nacu

„Avem un potențial uriaș ca țară”. Aceasta este opinia Teodorei Nacu. Părinții Teodorei au plecat din România când era un copil și ea a petrecut 21 de ani în Italia. Recent, s-a întors la București pentru a face un doctorat, pentru a vedea cum stau lucrurile în România de astăzi și pentru a putea contribui la dezvoltarea țării sale de origine. Deși se simte împărțită între cele două culturi sale, se simte 100% româncă și este mândră de asta.

Teodora are planuri mari pentru România, pentru a continua să ajute „casa ei originală și autentică” să se dezvolte în direcția bună. Ascultați mai multe detalii despre amintirile ei din vacanța anuală la Galați, despre analiza ei despre situația economică a României și despre dorința ei de a-i vedea pe români iubindu-se mai mult pe ei înșiși și inspirându-se de la bunicii lor, în interviul de mai jos.

Întrebări pentru românii din diaspora: Cum găsiți vremea în țara gazdă? Cum rămâne cu mâncarea?

Și o întrebare pentru toată lumea: credeți și voi că schimbarea vine în primul rând de la noi înșine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.