A+B și câteodată C

A+B și câteodată C

Ce semnifică A+B și câteodată C?

“-Mă mai iubești?”

-Te iubesc oricum.”

Oare nu ne-am dorit cu toții să primim acest răspuns la un moment dat?

Cel mai probabil da, și pentru că dragostea face casă bună cu arta, acest mini dialog nu putea scăpa fără a fi imortalizat. Și aici intervine Ana Bănică, una dintre cele mai sincere povestitoare a iubirii, care a creat colecția “A+B și câteodată C“. În aceasta se regăsesc nici mai mult nici mai puțin de 868 de desene, ce surprind momentele și sentimentele din relația amoroasă a celor două personaje, Ea și El.

Prin această colecție expusă și în cadrul Art Safari, artista oferă publicului o doză din realitatea existenței în doi, arătând prin creațiile sale diferitele ipostaze emoționale ale unui cuplu de îndrăgostiți, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai sus. Această imagine dezvăluie o parte din puzzle-ul emoțional al iubirii și invită la reflecție asupra modului în care sentimentele pot oscila între intimitate, îndoială și încredere într-un parteneriat romantic.

Care este primul lucru la care vă gândiți când vedeți această fotografie?

Dacă ești pasionat de artiști români, descoperă-l și pe Andrei Nuțu, pictor român în plină ascensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.